Melwin 12 år


Tyckte jag var duktig som kom ihåg en väns sons födelsedag......bara det att jag var två månader(!!) för tidigt!!! :))  Han blev i alla fall glad för kortet och stoppade undan det för att ta fram i november igen när han fyller år på riktigt :)  Som det kan bli........ :)


Dies: Nellie Snellen (stjärnor), Skapatav (Grattis), Wish (bokstäver)

Papper: Maja Design







Må så gott💕


4 kommentarer:

  1. Hehe, du husket ham i alle fall uansett om du var for tidlig ute ;))
    Kortet er flott, likte fargene du har brukt.
    Jeg har ikke fått kommentert alt du har lagt ut i det siste, men nå har jeg vært gjennom innleggene dine - og du har laget så mye fint, masse å bli inspirert av!

    SvaraRadera
  2. Ja ja, men bättre för tidigt än för sent;) Jättefint kort du gjort till honom! Kan inte bli bättre än så till en kille på 12 år:) Han blev garanterat superglad för det!
    Kram och ha det så gott!

    SvaraRadera
  3. Bättre för tidigt än för sent iaf ;) hihi Så det kan bli! Förra året tror jag det var så skickade jag iväg mina påskkort som jag knäpade ihop för en gångs skull och var lite sent ute, så efter att jag fotat dem alla packade jag bara ned dem i kuvert, skrev adresser och skickade iväg. När första tacket kom fick jag veta att jag glömt att skriva i kortet, överhuvudtaget! Inte ett enda av de 10 eller 12 korten jag gjort hade jag skrivit inuti, men de flesta förstod ändå vem det kom ifrån ;) hehe Snyggt kort Melwin fick iaf, nu får han njuta av det två gånger, både nu och när han fyller =) kram

    SvaraRadera