Tack


Dottern blir 18 i år och då kommer hon flyttas över till vuxenvården (helt sjukt att man stirrar sig blind på en siffra. Hon kanske är 18 på pappret men absolut inte IRL. Ser henne sitta i ett kalt vuxenväntrum med sin Nalle Puh i famnen och undra vart alla leksaker finns) ;(  Jaja, det blir säkert bra men lite ledsamt är det ju...

Hur som helst ville vi tacka för den otroliga vård och fina bemötande hon fått genom alla år. Vi har varit på besök på hjärtmottagningen minst två gånger om året sen hon föddes så vi har ju lärt känna personalen rätt väl :) 

Har gjort två chokladaskar, en till hennes hjärtläkare och en till de två sköterskor hon haft mest kontakt med när vi varit där. 





























Och även på barnmottagningen här på hemorten har vi haft tur och haft samma sköterska hela tiden, hon har verkligen vart som "spindeln i nätet" och ordnat och fixat allt som behövts - en riktig klippa! 
Så vi ville ju naturligtvis även ge henne en liten sak, fick bli en "påse" med lite choklad, te, ett doftljus och fin tändsticksask. 

















Kram💞



 

2 kommentarer:

  1. Va fint att höra att ni fått sånt fint omhändertagande i vården, man hör ju mest om tvärtom. SÅ uppskattat det måste varit att få de fina alstren du skapat. Jättefina allihop! Så fint med omtanken =) Grattis till din dotter! kram

    SvaraRadera
  2. Skönt att ni fått den bästa vården och känt er omhändertagna 💖
    Som alltid välgjorda och fina alster, väskan till Anders är jäkligt snygg,
    kul att ge saker som man skapat med hjärta och tanke.
    Ha det gott, kram Lisa

    SvaraRadera